Υπηρεσίες

Τα ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα "Μελαχροινή" είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στη φιλοξενία. Προσφέρει στους επισκέπτες του άνετη, ευχάριστη και ασφαλή διαμονή από την πρώτη έως και την τελευταία μέρα. Η καθαριότητα και η απολύμανση των διαμερισμάτων είναι η βασική μας μέριμνα. Προσφέρει ήρεμες και χαλαρές διακοπές σε πελάτες όλων των ηλικιών. Μπορεί να απολαύσει κανείς την απεραντοσύνη που προσφέρει ο κόλπος του Ορφανού, από τη μία έχει  θέα τη Θάσο και από την άλλη τον Άθω. Η προφυλαγμένη αυλή με κήπο προσφέρει ανάσα δροσιάς για τους μεγάλους με άπλετο χώρο να παίζουν τα παιδιά. Μέσα στην αυλή υπάρχει μπάρμπεκιου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον επισκέπτη.

Η οργανωμένη παραλία με ναυαγοσώστη έχει όλα τα θαλάσσια παιχνίδια και σπορ για μικρούς και μεγάλους. Οι τιμές των δωματίων παραμένων σταθερές και λογικές όλη την περίοδο του καλοκαιριού.
Κάθε διαμέρισμα έχει δορυφορική τηλεόραση .

Και κυρίως το χαμόγελο και η αγάπη για τη δουλειά μας από την υποδοχή μέχρι και την αποχώρησή σας  θα σφραγίσουν τη διαμονή σας στα ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα "Μελαχροινή".

 

Καλές διακοπές!